Samtykke til håndtering af personoplysninger

Behandling af dine personoplysninger – samtykke

Jeg giver hermed mit samtykke til at kropsterapeut Søs Beltoft må indsamle og behandle mine personoplysninger. Personoplysninger omfatter følgende typer:

  • Navn

  • E-mail adresse

  • Kontaktinformation

  • Helbredsoplysninger (det vi snakker om i konsultationen)

  • Spørgeskema

  • Journalføring af det vi arbejder med i konsultationen.

Oplysningerne opbevares elektronisk hos Terapeut Booking (www.terapeutbooking.dk).

Tilbagetrækning af dit samtykke til behandling af dine personoplysninger

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte Søs Beltoft og bede om at dine oplysninger slettes.

 

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Enkeltmandsvirksomhed

body-session.dk

Adresse: 

Ahlefeldtsgade 29

5900 Rudkøbing

 

Email: Beltoft@body-session.dk

Betaling

Det er muligt at betale via Mobilepay, Easy-pay eller kontant. Dette gøres før konsultationens/behandlingens start eller på selve dagen for konsultationen/behandlingen. Alle priser er i danske kroner og der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

Aflysning

Hvis du har brug for at aflyse eller flytte din konsultation/behandling bedes du gøre dette hurtigst muligt, dog senest dagen inden selve konsultationen. Hvis du aflyser eller flytter konsultationen, mindre en 24 timer før konsultationen, opkræves det fulde konsultationsbeløb

 Journalføring

For at jeg kan give den bedst mulige behandling, fører jeg journal og opbevarer de oplysninger du giver mig under konsultationen/behandlingen. Dette gøres for at vi kan måle din fremgang og  jeg ved hvad vi har snakket om,  gennem dit forløb hos mig. Du er altid velkommen til at få at vide hvad jeg har skrevet og få dine data med dig. Jeg bruger terapeutbooking.dk som journalføringssystem.

 Samtykke og ret til at kende din journal:

Klienten, altså dig skal give mig samtykke til at der føres journal. Dette gøres når du godkender betingelserne, når du bestiller en tid. Du har som klient ret til at se og få gennemgået de oplysninger jeg som behandler har skrevet om dig i journalen. (Bekendtgørelse nr. 665 af 14. september 1998 om information og samtykke og om videregivelse af helbredsoplysninger m.v. § 19)

Hvad forstås ved en Journal?

Ved en journal forstås ordnede optegnelser, som oplyser om klientens tilstand, planlagte og udførte undersøgelser og behandlinger m.v.

Formålet med journalføring

  • at føre relevante optegnelser over behandlingsforløbet for at sikre et tilfredsstillende forløb.
  • at tilgodese de krav lovgivningen stiller til journalføring og evt klagemuligheder.

Journalen har først og fremmest betydning for klientsikkerheden, f. eks i forbindelse med klager.

Journalen er derudover et arbejdsredskab og et vigtigt informationsgrundlag for både behandler og klient bl.a. i tilfælde af, at klienten ønsker at viderebringe oplysninger til andre behandlere.

Desuden kan journalen være et incitament til faglig udvikling og give mulighed for at vurdere kvaliteten og effektiviteten af det udførte arbejde. Journalen kan også have betydning for forskningsprojekter.

Om Journalføring i øvrigt

Journaloptegnelserne føres fortløbende og i umiddelbar tilknytning til din behandling m.v. Jeg fører journal i forbindelse med enhver behandling. I forbindelse med evt. klager bruger jeg journalføringen til at kunne redegøre for behandlingsforløbet på baggrund af journalen.

Indhold

Jeg opretter en journal for hver af mine klienter. Journalen indeholder alle relevante oplysninger af betydning for behandlingen:

Stamoplysninger

  1. Klientens navn, bopæl, tlf. og andre personlige oplysninger
  2. Særlige forhold.
  3. Dato for første henvendelse
  4. Årsagen til henvendelsen
  5. Oplysning om praktiserende læge, evt. sygdomme og medicin
  6. Andre benyttede behandlingsformer

I Behandlingsforløbet

  1. Hvad er sket siden sidst
  2. Iagttagelser under behandlingsforløbet
  3. Informationer givet til klienten og forslag til hjemmeopgaver

 

Opbevaring og adgang til din journal:

Journalen skal opbevares forsvarligt og på en måde så uvedkommende ikke har adgang til den. Dette gør jeg ved at bruge terapeutbooking.dk, som har et krypteret system og hvortil der skal bruges adgangskode. Det er kun mig der kan tilgå disse oplysninger. Alle dine oplysninger er fortrolige hos mig og jeg videregiver ingen oplysninger, medmindre jeg har dit specifikke samtykke.

Journalen opbevares i minimum 5 år regnet fra tidspunktet for den senest foretagne optegnelse. Ophører jeg med at praktisere, bortfalder pligten til at opbevare journalerne samtidigt hermed.

Journalen kan i en sådan situation udleveres til dig. En journal kan med din begrundede ønske overdrages til anden behandler. I disse tilfælde overgår opbevaringspligten til den pågældende behandler.

 

Persondatapolitik

– Hvad gør jeg med dine personoplysninger

Jeg tager din databeskyttelse alvorligt. Jeg behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan jeg behandler dine data.

For at du kan bestille en tid med mig, har jeg som minimum brug for en række oplysninger. Det kan være én eller flere af følgende oplysninger:

Fornavn / Efternavn
Udførlig adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at booke tid til den ydelse, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med, eller i forbindelse med opskrivning til nyhedsbrev.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil ved fx personlig registrering, deltagelse i en undersøgelse eller tilmelder dig vores nyhedsbrev m.v.

Personoplysninger afgivet til www.body-session.dk videregives kun til nedenfor anførte virksomheder og tredjemand.

Personoplysninger videregives til følgende tredjeparter: terapeutbooking.dk

Jeg indsamler altså ikke personoplysninger, uden at du selv har givet tilladelse, fx ved ovenstående handlinger, og foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere eksempelvis en ydelse og nyhedsmails til dig på en tilfredsstillende måde.

Jeg har som indehaverer af  body-session.dk adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Det er også mig, som er den dataansvarlige på www.body-session.dk.

Personoplysninger der registreres hos body-session.dk opbevares i fem år indtil de slettes – medmindre du giver besked om at du ønsker at de slettes før.

Dine persondata og cookie rettigheder

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. En eventuel klage skal indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Når du besøger body-session.dk indsamler siden automatisk oplysninger om dit besøg. 

Den information, min side automatisk indsamler fra dit besøg, er ikke personlig. Den bruges med andre ord ikke til at identificere dig som person, men til at følge tendenser i generel brugeradfærd.

I det følgende kan du læse, hvordan vi indsamler data fra dit besøg, hvorfor vi gør det, og hvordan dine oplysninger er beskyttet.

Data, der indsamles automatisk

Hver gang du besøger webstedet, indsamles automatisk oplysninger om dit besøg.  

Disse oplysninger indsamles ved brug af cookies og logfiler. De fleste andre websites indsamler samme oplysninger, så det er helt almindelig praksis.

 

Forbehold for ændringer

body-session.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om hvorvidt der er sket ændringer.

 

Siden er sidst opdateret d. 28-03-2023

 

Del siden